Икона на българския фолк влезе в болница в тежко състояние

Вчера се появи информация, че изпълнителката на хита "Сине, сине" е в кома

Икона на българския фолк влезе в болница в тежко състояние | StandartNews.com

Звездата на българския фолк Севдалина Спасова от два дни е настанена в реанимацията на частната болница в Дупница, съобщава struma.bg.

Вчера се появи информация, че 55-годишната изпълнителка на хита "Сине, сине" е в кома, но това беше отречено от нейни близки: "Севдалина е адекватна и разговаря с нас. Не знаем какво й е точно. От една-две седмици е спряла да се храни и да пие вода, което е довело до срив на организма й, така поне предполагаме ние. Направен й е скенер на корема, но не е установено нещо сериозно. Преди два дни е припаднала вкъщи и е извикана линейка на Спешен център - Сапарева баня. Транспортирана е в частната болница в Дупница, където е настанена в реанимация", заявиха близки до семейството. Те се надяват да се установи причината за тежкото състояние на Севдалина и тя да бъде излекувана.

Музикантското семейство Севдалина и Валентин Спасови са много популярни не само сред съгражданите си, но и в цяла България. Освен успешна сценична кариера, те имат и брокерска фирма и продават имоти предимно в района на Сапарева баня и Дупница.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай