И Ваня Червенкова победи коронавируса

Звездата пази в тайна боледуването си

И Ваня Червенкова победи коронавируса | StandartNews.com

Ваня Червенкова е поредната родна звезда, която е успяла да се пребори с Ковид-19. Участничката от ВИП Брадър 2015 обаче запази в тайна боледуването си, но сега реши да сподели добрата новина, че е оздравяла. Тя направи признанието във Фейсбук.

"СВЪРШИ СЕ !!!! Държа най-щастливия МИНУС (-......) в живота си и искам да прегърна всички онези редки хора, които ме приеха без да ме осъждат, разговаряха с мен без предразсъдъци, разбраха ме без претенции и все още ме обичат без всякакви условия. Такива винаги ще остават в моя живот... дори и след финалните надписи, дори и в най-лошо режисирания от мен филм/ понякога си спретвам удивителни сценарии/. През последните седмици не можех да Ви прегърна, но усещах дъхът Ви, успяхте да ми дадете всичко от което имах нужда, без да можех да го докосна и ми беше достатъчно! Прегръщайте със СЪРЦЕ! С ръце може всеки! МОЕТО ГО ИМАТЕ!!!!"

Звездата сподели и клипче, в което показва няколко големи букета, изпратени й от фенове: "Моето СЪРЦЕ ВИ БЛАГОДАРИ... Сещам се за най-великото послание върху пръстена на Цар Соломон: “И това ще мине”. Обичам ви. Разплакахте ме".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай