Холивуд отменя премиери

Холивуд отменя премиери | StandartNews.com

Холивудските звезди са съпричастни с Франция. След трагедията развлекателната индустрия смекчава блясъка на някои от церемониите, свързани с минаване по червения килим, предаде Асошиейтед прес. Компанията "Лайънсгейт" оповести, че премиерата на филма "Игрите на глада: Сойка-присмехулка - част 2" в Лос Анджелис ще е в по-приглушени тонове и няма да има никакви интервюта по време на прожекцията.

Отменена беше и френската премиера на филма на Натали Портман "Jane got a gun".

Всички събития около излизането на филма на Портман в Париж бяха отложени, включително няколко телевизионни участия на звездата пред френския ефир. Спилбърг също отмени премиерата на новия си филм "Мостът на шпионите", която бе определена за 15 ноември в Париж.

На церемонията за Наградите на губернатора в Лос Анджелис много знаменитости изразиха съпричастност към парижани. "Съпругата ми Джейда и аз бяхме будни цяла нощ. Това е толкова трудна, мъчителна и ужасна ситуация. Молитвите ни бяха за тези семейства. Това е ситуация, в която се чувстваш безпомощен. Какво можеш да направиш? Какво е решението? Как да помогнеш?", каза Уил Смит. "Ю Ту", "Фу файтърс", "Колдплей", "Фу файтърс", "Мотърхед", "Мерилин Менсън" отложиха концерти в Париж и турнета в Европа.

Принс също не стартира европейското си турне, което трябваше да започне на 24 ноември във Виена, да мине през Великобритания и Швеция и на 11 декември да събере публика в операта "Грание" в Париж.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай