Хаос и припаднали с протоколите в "Арена Армеец"

Хаос и припаднали с протоколите в "Арена Армеец" | StandartNews.com

Часове на хаос с протоколите в зала "Арена Армеец". Хора от комисии се оплакват във фейсбук, че чакат с часове, а организацията при предаването на книжата е под всякаква критика.

Пет жени, чакали тази нощ, са приети в Спешно отделение на УМБАЛ „Св. Анна"-София, съобщиха от болницата пред "Фокус". От тях 72-годишна жена е получила колапс, но се прибрала вкъщи е отказала хоспитализация. Друга жена (60 г.) също е приета след колапс, прегледана и пусната за домашно лечение. Лекарите са прегледали и 20-годишна жена с Пелвиопперитонит. Бременна в 4-ти месец също е потърсила медицинска помощ. Тя е прегледана в Акушеро гинекологична клиника на „Св. Анна". 56-годишна жена пък е получила стенокардия и е приета в Клиниката по кардиология на УМБАЛ „Св. Анна"-София.

Не ни пускат да излизаме, забраниха ни да излизаме от залата, разказа жена пред БГНЕС, която в ранното утро излезе от Арена Армеец, след като е прекарала там 8 часа. Други хора, пристигнали още след 23 часа снощи, за да предадат протоколите си, все още са в залата и сигнализират в социалните мрежи, че хората вътре са изнервени, гладни и недоспали. Сред тях има много възрастни.

Протоколите се обработват по-бавно от предвиденото. "Затрудненията в обработката на протоколите няма да забавят резултатите от изборите", каза по-рано говорителят на ЦИК Александър Андреев.

Вижте репортажа на Нова тв:

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай