Гвардеец смени "Дондуков 2" с обор

28-годишният Калоян Донков е сред най-атрактивните участници в шестия сезон на "Фермата"

Гвардеец смени "Дондуков 2" с обор | StandartNews.com

За шести пореден път "Фермата" отвори врати, за да посрещне участниците в шоуто.

"Има изключително много нови неща - страхотна двуетажна арена и напълно различни атрактивни битки. От развоя на груповата битка зависи много в най-важната първа седмица на „Фермата“, с която започва пътят на една мечта", каза водещият Андрей Арнаудов.

Шестото издание на най-българското риалити ще припомни както на участниците, така и на зрителите изконните родни ценности - трудолюбие, сплотеност, уважение към земята и традициите. Предстоящата надпревара не само ще подложи на изпитание претендентите, но и ще покаже на какво са способни волята и човешкият дух. В състезанието за 100 000 лева всички ще усетят и магията, която по неповторим начин носи българската народна музика. 

Тази година сред участниците се нареждат винар със шест пръста, двойничка на Лара Крофт, командир и гвардеец, йога гуру, пилот, стюардеса, илюзионист, юнак от Северна Македония и други.

Митко Манолев е 48-годишен производител на вино и ресторантьор. Викат му Шестака, защото има 6 пръста по наследство от прадядо си. Държи на традициите и е умел в работата си. Потомък на бежанец от егейска Македония и наследник на прочута в района фамилия. Семейството му произвежда вино от оригиналния и рядък сорт широкомелнишката лоза.

Габриела Мартинова е на 31 от София. Републикански шампион по мотоциклетизъм в клас Ендуро. Кара сноуборд и уейкборд. Почти няма спорт, който да не е атакувала. Габи е израснала далеч от цивилизацията и точно като героинята на Анджелина Джоли - Лара Крофт, тя укрепва с катерене, плаване и в търсене на съкровища.

28-годишният Калоян Донков е командир на взвод към Националната гвардейска част. Той заменя поста си на "Дондуков 2" с обора, където ще трябва да дои крави и ще цепи дърва. Това обаче не го плаши. 

Илиян Стефанов е 30-годишен йога инструктор от Велико Търново. В последните години живее като аскет. Дневното му меню е повече от скромно - един плод, малко леща или парче баница, омесена от баба му, с която живее. Верен на минималистичната си философия, той отхвърля съвременните удобства - спи на студено, къпе се с ледена вода, избягва дрехите и ходи бос. Отрича не само материалното, но и секса. Въпреки лишенията е щастлив.

29-годишният Петър Петров е бивш футболист, играл за "Черно море" и за малък отбор в Германия. Днес той е пилот.

Ваня Илиева е на 36 от София. Тя е стюардеса на луксозни яхти. Кара сноуборд, кайтсърф, тренира кросфит, прави йога. Обиколила е света, но мечтае "да се закотви" и да намери любовта.

40-годишният Йордан Белев е известен илюзионист и общински съветник от Габрово. Призанава, че се ласкае от вниманието на публиката и се определя като фокусник-егоцентрик. 

Мирослав Трайчевски е на 28 и типичният македонец с българско самосъзнание. Роден е в Крива Паланка, Северна Македония, но от 13 години живее в София. След тежко детство днес притежава успешен строителен бизнес и има сериозна приятелка.

Сред популярните лица, които също ще влязат в шоуто, са чаровната актриса от сериала "Скъпи наследници" Даяна Ханджиева, платиненорусата Мис Плеймейт Жанета Осипова и талантливата певица, популяризираща фолклора ни по света - Поли Хубавенска. Във "Фермата" влиза  и виртуозният кулинар Chef Илиян Кустев, който е готвил за Маргарет Тачър, Брад Пит и Реджеп Ердоган.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай