Гришо показа новата кола. Струва луди пари

Колко струва жълтият Мерцедес

Гришо показа новата кола. Струва луди пари | StandartNews.com

Нашата тенис звезда Григор Димитров реши да си достави нов лукс по пътищата. Последен модел яркожълт мерцедес S-класа, за който е платил около 2,4 млн. лева, подкара Гришо. Със състояние от 24 милиона лева, знаменитият хасковлия притежава няколко лимузини.

Перлите в неговия персонален автомобилен парк са сиво ламборгини с цена 500 000 лв., както и порше, отново в любимия му жълт цвят, закупено cpeщу "по-скромните“ 300 000 лв. В гаража на тенис аса се намира и яркочервен "Астън-Мартин“, любимата марка автомобили на Джеймс Бонд. До него са паркирани още едно ламборгини и едно величествено, черно и много скъпо БМВ.

Не само Григор обаче може да се похвали със суперколи. Преди седмица Преслава и Галена се състезаваха вече не за сърцето на един и същи мъж, даже не и за челното място на попфолк сцената, а чие возило е по-скъпо и лъскаво.

Дори братята Фики и Емрах Стораро се конкурират не само кой е по-по-най в певческите си изяви, а чия лимузина е по-шикозна.

Засега - големият син на Тони Стораро води по точки пред по-малкия си брат по отношение на цената, но Емрах, който е известен любител на екстремните скорости, се хвали, че неговите коли пък са доста "по-бързи и яростни“.

 Баща им Тони Стораро е натрупал за дългогодишното си присъствие на попфолк сцената нетно състояние от 10 милиона лева.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай
1 Коментара
Тодор
преди 1 месец

Жeна ми е pазвълнувана от този пpодyкт. Сега сексът е по-дълъг, epекциятa е по-силна, чувствитeлността към оpгазъм се е yвeличила и доpи пeниcът се е yвeличил. това е мeга готино нещо, което съветвам вcички да опитaт, пpочетох за това тук:--- https://use.my/medinfo

Откажи