Гришо - новият Джизъс! Кой обаче отмъсти за зарязаните

И дали са доволни предишните изгори на тенисиста

Гришо - новият Джизъс! Кой обаче отмъсти за зарязаните | StandartNews.com

На всеки тарикат рано или късно му взимат мярката. Джон Макенроу предрече бляскано бъдеще на Григор Димитров, но очевидно е объркал корта със спалнята. 

Съдбата жестоко „удари“ и Гришо Димитров. Нашият топ тенисист въртеше гаджетата и неуморно скачаше в леглото на следващата. Без да се замисля, нито да се интересува каква рана нанася в сърцата на зарязаните.

Само че огнената Мадалина Генеа се оказа „отмъстителя“, жената, която върна на всички зарязани от Гришо гаджета.

Румънската актриса и модел Мадалина Генеа не се влюбва в обикновени мъже.

Тя е била любовница на Лео ди Каприо, дори вечния ерген Джерард Бътлър е бил на крачка от брака заради екранната София Лорен. Красавицата е муза и на Филип Плейн. Световноизвестният дизайнер дори си татуирал инициалите й, но приказката не им продължила дълго.

През 2017 година ражда дъщеричката си от румънския милионер Матей Стратана, но пътищата им се разделят.

В живота на Григор Димитров също няма обикновена жена. Негови гаджета бяха топ тенисистката Мария Шарапова, после Никол Шерцингер,милиардерската щерка Лолита Османова.И заради огнената Мадалина той заряза грубо Лолита. Това потвърди красивата румънка със стори от ресторанта, в който вечеряха с Гришо.

Но изтритите снимки казват друго. Че вероятно Мадалина си поигра с наш Гришо и го натири, коментират разочаровани фенове.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай