Грандиозен скандал в "Ергенът"

Най-романтичното телевизионно приключение продължава с непредсказуеми обрати и неподправени емоции

Грандиозен скандал в "Ергенът" | StandartNews.com

Тази седмица най-романтичното телевизионно приключение „Ергенът“ продължава с два нови вълнуващи епизода, изпълнени с непредсказуеми обрати и неподправени емоции. Забавни състезания, откровени признания, романтични моменти и една вълшебна ориенталска вечер с неочакван финал очакват зрителите в четвъртък и петък от 21:00 ч. по bTV.

В четвъртък вечер зрителите ще станат свидетели на първата групова среща между Виктор и десет негови избраници, които ще трябва да се впуснат в изящна надпревара по скокове във вода.

Тази, която направи най-впечатляващия скок, ще има възможност да прекара деня си насаме с Виктор на едни от най-романтичните и вълшебни средиземноморски кътчета. Междувременно останалите момичета в имението ще се отдадат на откровения и ще си споделят неподозирани тайни, които ще ги разчувстват до сълзи.

По време на вечерния коктейл ще се разрази грандиозен скандал, а в епицентъра на събитията ще бъде изкусителната Гергана, която ще се възползва от ситуацията, за да получи едно по-специално внимание от Виктор.

Друга от дамите пък най-сетне ще получи своята дългоочаквана целувка от първия „ерген“ на България, а в края на вечерта ни очаква поредната „Церемония на розата“, след която още една от претендентките ще отпадне от надпреварата за сърцето на Виктор.

В епизода на 4 март (петък) тихият залив на имението отново ще стане свидетел на бурно вълнение, след като носителката на специалната „бяла роза“ Ева реши да се възползва от привилегията си да блокира една от претендентките, която Виктор е поканил на индивидуална среща, и да се усамоти с него вместо нея.

Зрителите ще станат свидетели и на една необикновена ориенталска вечер, изпълнена с много танци и екзотика, след която нищо няма да е същото. Коя от принцесите ще успее да впечатли Виктор дотолкова, че да успее да скъси дистанцията с „ергена“ както никоя друга досега?

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай