Горан преби двама надзиратели в бургаския затвор

Горан преби двама надзиратели в бургаския затвор | StandartNews.com

Скандално известният бургаски престъпник Горан Горанов, който нашумя със сатанинските кръстове и гробове, които подреждаше, предизвика жестоко меле в затвора. 31-годишният бивш бодигард е в пандиза само от десетина дни и вече създаде проблем и разигра първия си кървав цирк.

Инцидентът е станал около обяд в четвъртък. Както си вървял спокойно, изведнъж пандизчията започнал да налага с юмруци един от надзирателите. На помощ на нападнатия се притекли неколцина негови колеги. Мъжете в униформи безуспешно се опитвали да усмирят Горан, а при опит да му сложат белезници, той започнал да млати и тях. Шефът на надзирателите и друг негов колега са пострадали от юмруците на престъпника. Те са получили наранявания по главите и крайниците. Истеричният пристъп на пандизчията секнал едва след като служителите от затвора успели да го обезвредят и да го тикнат в карцера. Самият Горан също е пострадал, тъй като надзирателите използвали физическа сила и палки. Инцидентът бе потвърден от шефа на затвора Бранимир Мангъров.

Началникът бил извън стените на зандана когато му докладвали за побоя и веднага тръгнал натам. Според него Горан нападнал надзирателите без никаква видима причина. Между затворника и служителите нямало дори разменени реплики. 31-годишният бивш шампион по борба е известен в морския град с внезапната си и безпричинна агресия. Заради такъв инцидент в момента той излежава поредна присъда, за която бе прибран преди броени дни. Всеизвестен факт е, че Горан от дълго време е под въздействие на дрога и опиати и според медиците именно наркотиците предизвикват неадекватното му поведение.

Докато излежава сегашната си присъда, бившият гард има друго висящо дело за побой след като преди седмица преби двама свещеници в католическата църква в Бургас. Преди месец пък хвърли в истерия цял Бургас след като започна да реди зловещи кръстове на публични места в града.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай