Вторник,

Голямо разкритие за Иван и Андрей. Предизвикателството

От: Редактор -
746
Голямо разкритие за Иван и Андрей. Предизвикателството
A
A
A

Любимото телевизионно дуо Иван Христов и Андрей Арнаудов се впускат в ново приключение и вдигат завесата на личното си пространство в книгата "Братя по сърце".

Издателите споделиха, че в томчето ще открием неизвестни факти за популярните продуценти, като 80 процента от съдържанието му засяга теми, които двамата досега не са обсъждали в публичното пространство - детството и младостта, най-големите успехи и предизвикателства, развитието им като продуценти, както и за вечните битки в телевизионния бизнес и незабравимите уроци, получени от хората, с които ги е срещал животът. Картината се допълва с любопитни детайли и впечатления от членове на техните семейства, приятели и колеги, предава БТА.

"Всички имаме мнение за популярните личности, но едва ли знаем за пътя, по който са стигнали до успехите си. С нашата медия от ново поколение даваме възможност на читателите да опознаят героите ни в пълнота, да се потопят в техния свят, да разберат какви са принципите и ценностите, които ги водят.

Проектът е изцяло съобразен с динамиката на живот и навиците за консумация на съдържание на младите и активни хора, като им позволява да съчетаят четенето на печатното издание с интерактивните възможности на мобилното си устройство", казват издателите.


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички