Голямо разкритие за Иван и Андрей. Предизвикателството

Падат най-големите тайни за шоумените

Голямо разкритие за Иван и Андрей. Предизвикателството | StandartNews.com

Любимото телевизионно дуо Иван Христов и Андрей Арнаудов се впускат в ново приключение и вдигат завесата на личното си пространство в книгата "Братя по сърце".

Издателите споделиха, че в томчето ще открием неизвестни факти за популярните продуценти, като 80 процента от съдържанието му засяга теми, които двамата досега не са обсъждали в публичното пространство - детството и младостта, най-големите успехи и предизвикателства, развитието им като продуценти, както и за вечните битки в телевизионния бизнес и незабравимите уроци, получени от хората, с които ги е срещал животът. Картината се допълва с любопитни детайли и впечатления от членове на техните семейства, приятели и колеги, предава БТА.

"Всички имаме мнение за популярните личности, но едва ли знаем за пътя, по който са стигнали до успехите си. С нашата медия от ново поколение даваме възможност на читателите да опознаят героите ни в пълнота, да се потопят в техния свят, да разберат какви са принципите и ценностите, които ги водят.

Проектът е изцяло съобразен с динамиката на живот и навиците за консумация на съдържание на младите и активни хора, като им позволява да съчетаят четенето на печатното издание с интерактивните възможности на мобилното си устройство", казват издателите.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай