Голяма промяна за Люси Дяковска. Какво следва

След болезнената раздяла нова любов огря живота на певицата

Голяма промяна за Люси Дяковска. Какво следва | StandartNews.com

След болезнената раздяла нова любов огря живота на Люси Дяковска. 46-годишната плевенчанка обаче крие половинката си. Наскоро Люси пусна кадър, на който е с огромна усмивка, коктейл в ръка и сияеща от удоволствие. Под снимката тя написа: "Любовта е, когато гаджето ти те снима, без да знаеш".

От фотосесията става ясно, че Люси дели живота си с нова жена. Този път тя не издава коя е избраницата. Целта на червенокосата певица е да запази в тайна максимално дълго отношенията си или поне да не разкрива самоличността й, докато не е сигурна в отношенията им. Решението е след последната бурна връзка и още по-бурната раздяла с танцьорката Марсела. Двете изживяха бурна, но не продължителна връзка. Разделят се след близо година. Според запознати именно интересът, предизвикан от отношенията на гей двойката, става и причина за тяхната раздяла.

Люси ще има още поводи за щастие. Немската момичешка група No Angels се завръща ударно на сцената. 20 години след основаване на групата те пуснаха нова версия на песента Daylight, която ги направи известни, и нов албум. Това се случи миналата година, а сега започват грандиозни концерти, писа "България Днес".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай