Голяма промяна при бившата на Рачков! Какво обяви

Много бързо Анита намери други емоции в живота си

Голяма промяна при бившата на Рачков!  Какво обяви | StandartNews.com

Настъпва сериозна промяна при дамата, която стана известна покрай Димитър Рачков.

Очевидно раздялата с Рачков е подействала много вдъхновяващо за Анита Димитрова, която днес не само, че е на крилете на любовта, но и хвърли голяма бомба пред БЛИЦ, пише show.blitz.bg

Новият мъж до плеймейтката, която преди около година бе с Димитър Рачков, събира погледите не по-малко от нея, защото е изписан красавец. Двамата посрещнаха заедно новата година в тузарски хотел в Турция и на кадрите, споделени в мрежата, изглеждат крайно влюбени. 

"Да, получих предложение за брак! Много съм щастлива!", сподели пред БЛИЦ красивата блондинка, която сякаш е рестартирала изцяло живота си след връзката с комика. 

Нещо повече. След като се разделиха с Рачков, Анита не само, че сравнително скоро след това откри любовта, а вече мисли и за сватба, но се сдоби и с нова работа.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Bazza
преди 3 месеца

Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти поефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----- https://do.my/xbio

Откажи