Голяма промяна! Какво стана със Симона Пейчева

Усилени коментари за личния й живот

Голяма промяна! Какво стана със Симона Пейчева | StandartNews.com

Бившата световна шампионка по художествена гимнастика и водеща на предаването „Неделни нюанси" по БНТ 2 Симона Пейчева има нова любов, пише "Галерия". Избраникът й Петко Петков е собственик на мощна компания, която от 20 години се занимава със строителство и инсталации производство на отоплителни, вентилационни и климатични съоръжения.

Фирмата е строила бизнес сгради и новия хотел „Хилтън Гардън Ин" на летището, както и няколко постройки във франция и Германия. Любимият й Петко наистина има завидни финансови възможности и задоволява всички прищевки на любимата си.

Постоянно я води по луксозни почивки, а на някои от снимките от пътешествията им дори се забелязва брачна халка на безимения му пръст. Самата Симона също носи годежен и венчален пръстен, но категорично отказва да коментира дали вече не е омъжена за новия си приятел.

В стари свои интервюта бившата грация признава, че дори да облече бяла рокля, то ще е тайно и без излишна показност. Любопитното е, че дипломираният инженер Петко е имал друго семейство, преди да се събере със Симона, но дали тв водещата стои зад раздялата с жена му, злите езици мълчат.

Последните семейни снимки на Петко с бившата му съпруга и дъщеря им са от 2018 година и оттогава той е пускал само свои фотоси от фитнес залата с инструктора си.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай