Голяма промяна! Какво се случи на Петър Стоянов

Свързано е със събитие в семейството

Голяма промяна! Какво се случи на Петър Стоянов | StandartNews.com

Голяма промяна в семейството на обичан наш държавен глава. 

Теофана Стоянова – дъщерята на бившия президент Петър Стонов, преди дни е минала под венчилото, пише "Ретро“

33-годишната Фани се е омъжила на тайна церемония в Женева, където от години живее. Родителите й и по-големият й брат Стефан са били сред важните гости. Тържеството е преминало в най-тесен семеен и приятелски кръг в елитен хотел. Зетят на бившия държавен глава е родом от Мароко, но от дълги години също живее в Женева. Името му е Марван Сенхаджи и е израснал в един от най-красивите градове в света – Казабланка.

Той е завършил престижния Женевски университет. Първата му магистърска специалност оттам е по фармация, а след това е взел диплома и за магистър в сферата на маркетинга и мениджмънта.

Съпругът на Теофана е основател и собственик на голяма медицинска компания на територията на Женева. Бизнесът му се занимава с консултации и диагностика, насочени към клиники, болници и фармацевтични фирми.Не е ясно откога датира връзката на преуспелия чужденец с президентската щерка Теофана. 

Откакто е емигрирала в чужбина, тя страни от светските среди и не публикува никакви подробности от личния си живот в социалните мрежи. Фани, която е наследила афинитета си към изискания и аристократичен стил от своята майка Антонина, определяна за най- класната първа дама в българската история, е била нетрадиционна булка.

Макар да може да си позволи да не работи, амбициозната Фани е постигнала нов връх в кариерата си. Тя вече е мениджър в една от най-големите женевски компании за управление на различни фондове. Също като своите родители тя е завършила право, макар като малка е искала да става актриса.

За ученическите си години Фани споделя, че не се е ползвала със специално отношение, защото в Международното училище в Женева учели и други деца на известни родители. Пое едно време дори е споделяла уроци с племенницата на Садам Хюсеин, а на дипломирането й реч произнесъл Майкъл Дъглас.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай