Голяма новина за принц Хари и бившата на Гришо

Световните медии гръмнаха

Голяма новина за принц Хари и бившата на Гришо | StandartNews.com

Голяма новина за принц Хари и една от бившите изгори на Гришо - известната бивша руска тенисистка Мария Шарапова. Мария си е купила къща в Калифорния за 11,5 милиона долара, а тя е в близост и до имот на принц Хари и Меган Маркъл, съобщават американските медии.

Една от бившите приятелки на нашия Григор Димитров живее в САЩ от петгодишна възраст, а богатството й се оценява на около 200 милиона евро, спечелени от турнири и спонсорски договори, предаде БЛИЦ.

Новата придобивка на рускинята е просторен имот, който обхваща 3,3 хектара хълмиста земя. Намира се в Монтесито, крайбрежен анклав, който е дом на знаменитости като Опра Уинфри, Елън Дедженеръс и принц Хари и Меган Маркъл. Имотът се гордее с панорамна гледка към океана и планината, както и буйни градини и тревни площи.

Закупената къща от Шарапова преди това е била собственост на Ан Лури, филантроп от Чикаго и вдовица на магната за недвижими имоти Робърт Х. Лури. Робърт купил имота през 2008 година за 8,3 милиона долара. Ан искала 12,9 милиона долара през ноември 2023 година, но Шарапова намалила цената до 11,5 милиона долара.

Основната къща на имота има пет спални и елегантен стил. Интериорът е изпълнен с естествена светлина, благодарение на стъклени стени, които се отварят навън. Дневната е с масивна тухлена камина, а кухнята е с елегантен остров и търговски уреди. Основният апартамент разполага с камина, вана и плъзгащи се врати, които водят към басейна.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Бай Хой
преди 3 месеца

И кво сега да изпадаме в екстаз ли ?!?!? Ше си ходят за сол и чаша олио сигурно и ше си пият кафето и ракията заедно ....

Откажи