Четвъртък,

Голяма новина за Михаил Билалов

От: Агенция Стандарт -
22781
Голяма новина за Михаил Билалов
A
A
A

Новият сезон на емблематичната телевизионна игра "Стани богат" стартира на 13 февруари, понеделник, точно в 18:00 ч. по bTV. Колоритни участници - хора с богата култура, с впечатляващи истории и съдби, разнообразни професии, мотиви за участие и каузи (лични и благотворителни), ще седнат на стола на знанието, готови да отговорят на 15-те въпроса и да грабнат заветните 100 хиляди лева. В новите епизоди, които ще се излъчват всеки делничен ден, всички те ще бъдат в компания на водещия Михаил Билалов и заедно с него ще стъпват ту уверено, ту на пръсти из лабиринтите на знанието в "Стани богат".

С милиони фенове по целия свят и над 20-годишна история в България, новият сезон на обичаното предаване по bTV очаква всички пред екраните. Изключителна и динамична игра, нови любопитни въпроси и силен хъс за знание и победа обещават страхотно настроение за всички с новите епизоди на предаването.

"В новия сезон на тази велика игра ще станем свидетели на невероятните знания на участници без аналог, които са истински празник за ума", споделя водещият Михаил Билалов. "Ще ви срещнем с различни смислени хора и всякакви симпатични чешити, които ще ни докажат, че знанието е безценно", допълва той.

Точно преди година, да премерят сили със "Стани богат" и да проверят знанията си, стана възможно и за всички фенове на легендарното предаване чрез онлайн играта му. Дигиталната версия на играта е достъпи навсякъде и по всяко време, а участниците могат да играят без регистрация, неограничен брой пъти.


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com