Голяма новина за Краси Радков

Промяна в романтичното предаване "Един за друг"

Голяма новина за Краси Радков | StandartNews.com

Голяма новина за Краси Радков. В новия сезон на най-романтичното предаване в ефира „Един за друг“ за първи път телевизионният водещ с неподражаемо чувство за хумор Емо Чолаков няма да бъде сам, а в звездната компания на любимия актьор и прекрасната му съпруга Станислава Ганчева.

„За първи път участвам в предаване, което е позитивно и в което няма напрежение, в което има много любов. Отдавна не бях виждал толкова влюбени хора на едно място. За първи път участвам заедно с жена ми във формат. С моя приятел и колега Емо Чолаков се познаваме от години. Той има страхотно чувство за хумор и самоирония. За мен е голямо удоволствие, че ще работим заедно. Благодаря за топлото посрещане в NOVА, за позитивното отношение и за това, че ми правят работата уютна и приятна“, споделя Краси Радков.

„Харесвам целия екип, защото каквото е предаването, такива са и те – истински професионалисти. Работим много, но с усмивка. Радвам се, че работя с двама мъже и се чувствам специална“, допълва Станислава Ганчева.

Интересът за участие в най-положително предаване в телевизионния ефир е огромен и тази година. В атрактивния каст влизат интригуващи двойки и с любопитни житейски истории. Понякога помежду им има конфликти, но приятелските взаимоотношения надделяват. С пълна сила това важи и за водещите на предаването.

„Емо е синоптик и изпитва стрес от актьори. Затова се опитва да избегне стреса. Имаме два варианта: или да водим в конфликт, или да работим с любов, но това ще го изберем по време на предаването“, коментира Краси Радков.

„Както виждате продукцията не е заложила на красота при нас двамата – водещите, затова поканиха жена ми“, шегува се Краси Радков.

„Ако нещо градираме в това предаване, то това е каста. Всяка следваща година той става по-добър“, категоричен е Емо Чолаков.

„Двойките са много различни, ентусиазирани и с желание да спечелят. Вече се зародиха приятелства в къщата, което прави все по-трудно всяка следваща победа и раздяла. Има сълзи, а и ние се разчувстваме когато видим, че някой си тръгва. За тях това е едно приключение, което остава в тяхната история и в техните съдби. Те доказват на себе си, че са „Един за друг“ и остават част от това предаване“, разказва Станислава Ганчева.

„Всеки следващ сезон, вече четвърти, целият екип сме изумени как приятелските взаимоотношения в предаването надделяват. В "Един за друг" интригите са минимални на фона на целия позитивизъм и приятелски взаимоотношения, които бликат вътре във „Вилата на любовта“, категоричен е Емо Чолаков.

„Нормално е когато се съберат много хора на едно място да възникват малки пречки, които да водят до изостряне на взаимоотношенията. И тук ги има, но любовта винаги надделява. Дори когато тръгват на игри, двойките се целуват сякаш се разделят и няма да се виждат една седмица“, допълва водещата на предаването.

Какво научиха един за друг Станислава и Краси, които са заедно повече от 20 години? „Един за друг“ ли са?

„Всъщност ние бяхме в конкурентни телевизии през годините и за първи път сме заедно в предаване. Преоткриваме се, въпреки че се познаваме от дълго време. Но ми е много приятно да работя заедно с моята прекрасна и очарователна съпруга, която ми роди едно прекрасно дете. Имам да и връщам много позитивни емоции и ще го направя в „Един за друг“, споделя Краси Радков.

„Радваме се, че сме заедно и че ни се случва нещо различно. Зареждащо е емоционално и сме много топло посрещнати от Емо“, категорична е Станислава Ганчева.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай