Голяма новина за Бритни Спиърс! Какво се чака

Радост за феновете на поп иконата

Голяма новина за Бритни Спиърс! Какво се чака | StandartNews.com

Бритни Спиърс е завършила писането на мемоари за живота си и се готви да ги издаде тази есен. Източници на "PageSix" вече прогнозират, че откровенията на звездата ще станат бестселър, пише БГНЕС.

"Книгата на Бритни е история за триумфа. В нея ще бъдат описани най-трудните ѝ, моменти, детството ѝ - когато е била малко момиче с големи мечти, раздялата ѝ с Джъстин Тимбърлейк, моментът, в който обръсна главата си и битката със семейството ѝ за попечителството над нея", пише изданието.

Както самата Спиърс разкри, мемоарите ѝ ще бъдат посветени на бурния ѝ живот и на внимателно документираната история на битката за попечителство. Тя ще разкаже как е успяла да премине през тежкия период в живота си благодарение на феновете и подкрепата на съпруга си Сам Асгари.

Спиърс работи по книгата с известния писател Сам Лански, който е работил с The Atlantic, New York Magazine, Time и е писал също за Адел, Мадона, Ники Минаж и други звезди. Заедно с адвоката Матю Розенгарт и агенцията Creative Artists Agency певицата си е осигурила договор за книгата на стойност 15 млн. долара. Издателската сделка е една от най-големите след мемоарите на принц Хари и Барак и Мишел Обама.

Издателите „Simon & Schuster” са "развълнувани" от все още неозаглавените, но вече завършени мемоари на Бритни, които са в процес на последна юридическа редакция навреме за планираното им издаване.

"Книгата на Бритни е много честна и написана от сърце. Нищо не е скрито или пренебрегнато. Това наистина е история за женското овластяване, в която Бритни поема живота си в свои ръце", споделя източник от издателството. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай