Голяма мъка! Пам с драматична изповед на Цитиридис

Какво разказа напусналата участничка от Ергенът

Голяма мъка! Пам с драматична изповед на Цитиридис | StandartNews.com

Пам призна, че продължава да скърби за любимия си човек, заради чиято кончина излезе от „Ергенът“. Тя призна също, че Евгени изобщо не й бил интересен.

„Много трагичен инцидент и трябваше да напусна предаването. Животът понякога е много жесток, човекът, който загубих, е и човекът, заради който се мотивирах да вляза в самия формат. Една изключително красива и невероятна жена, може би най-силната личност, която съм срещала през живота ми, на много крехка възраст, и все още преминавам през това, което ми се случи, защото всички истории, които исках да и разкажа, не успях. И до днес й пиша съобщения в Instagram, и винаги ще искам тези ми изказвания, неща, просто да достигнат по някакъв начин до нея“, каза Пам в шоуто на Цитиридис по бТВ.

„Всъщност всичко, което правя в момента, до голяма степен е мотивация, включително тренировките. Защото ме срещат някакви хора и ми казват за някакви килограми. Всъщност аз всичко, което искам да обясня на хората е, че трябва да го правят за себе си. Имаше една ягодова история, която разказах за баба ми и дядо ми в шоуто, как когато обичаш някой, искаш да го задържиш за по-дълго. В момента преживявам нещо такова, защото с този човек бяхме много близки, и съм мотивирана да се чувствам силна, да искам да видя целия си потенциал, и в момента всеки път, всяка тренировка я посвещавам на това приятелство, защото то винаги ще е живо за мен“, допълни Пам.

„От предаването са ми останали приятелки. И до днес поддържам контакт с Мони, с Елена, с много други. За мен целта ми беше, ако евентуално наистина не срещна човека за мен, защото с такава настройка влязох, очевидно там, за да намеря любовта, да чакам.", каза още Пам.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай