Голяма мистерия! Какво става в дома на Гущерови

Странният живот на семейството

Голяма мистерия! Какво става в дома на Гущерови | StandartNews.com

Странно, меко казано, семейство са Светлана Гущерова и Християн Гущеров. Двойката има живот, който мнозина адекватни хора биха определили като ненормален, да не кажем извр@тен.

Става дума за ежедневието им, което е изпълнено със заповеди, обиди и дори шамари от страна на Хриси към бившата плеймейтка, превърнала се доброволно в негова робиня за пари и луксозен живот. По време на празници обаче, Гущерови започват да разиграват театър и да се правят на идеалното семейство.

Както вече тунингованата блондинка показа неколкократно, яйцата, курабийките и козунаците за Великден са готови, а децата й сътворили голяма част от празничните красоти. Светлана ги възпитавала във вяра и добро, както и ги учела на религиозните канони, макар тя самата да признава, че още не може да стъпи в църква.

Гущерова е убедена, че щом влезе в православен храм, непременно ще й се случи нещо неприятно и ще й тръгне на карък. "Не влизам в църкви, защото всеки път, когато съм го правила това навремето, после като изляза и става нещо кофти. Страх ме е вече", признава тя, пише Клюки.бг. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай