Петък,

Голяма изненада за Ивайла Бакалова. Истина ли е

От: Редактор -
14415
Голяма изненада за Ивайла Бакалова. Истина ли е
A
A
A

Ивайла Бакалова показа коремче, което някои от почитателите й решиха, че може и да е бременно. Винаги прекрасната Мис България 2001 се появи под ръка с половинката си Веселин Денков на сватбата на колежката си Роси Черногорова и демонстрира любопитните си форми, но не коментира дали наистина чака бебе.

 На празненството бившата миска бе с черна прилепнала по тялото рокля, която ясно описва извивките й. Под роклята не остана скрито точно коремчето на красавицата, което предизвика шушукания в публичното пространство, че моделката е бременна, защото не изглежда най-логично да е качила някое килце точно в тази област, пише „Телеграф“.

Ивайла Бакалова е майка на 19-годишна дъщеря, Рая, плод на любовта й с Румен Гайтански - Вълка. Рая Гайтанска завърши средното си образование миналата година, а събитието беше отбелязано с грандиозен бал в заведението на актуалната половинка на моделката Веселин Денков.

Денков и Бакалова имат връзка от няколко години, която премина през редица изпитания, твърдят светски хроникьори. Весо Брадата, както е прякорът на бизнесмена, бе задържан през 2020 г. и до днес е с гривна за проследяване и мярка домашен арест.


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com