Голяма изненада с Лили Иванова! Как вече ще пее

На концертите в Античния театър в Пловдив

Голяма изненада с Лили Иванова! Как вече ще пее | StandartNews.com

Който не е виждал Лили Иванова боса на сцената, ще може да се наслади на невероятното й шоу довечера и утре на концертите на Античния театър. И в двете вечери шоуто започва точно в 21 часа. То е част от националното турне, което включва концерти в 32 български града.

Представянето на 83-годишната прима на естрадата продължава час и половина. За него тя излиза с 15-сантиметрови токчета, а след това във вихъра на най-ритмичните песни захвърля обувките и започва да танцува боса. След всяка своя песен Лили приема бурни аплодисменти с високо вдигнати ръце.

На концерта в Плевен на 25 юли тя за първи път изпълни част от репертоара си боса на сцената. Предишното гостуване на примата в Пловдив бе през септември 2021 година.

Тази година обаче цените на билетите са почти двойно по-ниски от тези през 2019 година. Във времето, когато на концерт на Селин Дион можеше да се отиде срещу 60 долара, Вечната Амбър от Кубрат пусна билети срещу 120, 160 и 180 лева и възмути доста от по-възрастните си фенове. По това време нейната лична пенсия за старост бе 237 лева. Преди 3 години медиите изчислиха, че само от един концерт пред 4000 души Лили би изкарала между 460 и 500 хиляди лева.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай