Голяма новина от Кадиев! Кой понесе тежък удар

С танц и прегръдки и даде хляб на хейтърите

Голяма новина от Кадиев! Кой понесе тежък удар | StandartNews.com

Неприятна новина за хейтърите и завистниците.

Водещият на предаването "Преди обед" Александър Кадиев се завърна в ефира. Той отсъства през миналата седмица, тъй като беше на пътешествие със своята годеница Ивелина Чоева.

Кадиев откри ефира заедно с колежката си Деси Стоянова с танци, като след това я прегърна няколко пъти. В негово отсъствие миналата седмица Деси води пет дни с петима различни ко-водещи.

"Дай да те прегърна. Малко ревнувах, с една идея, но поне всеки ден бяха различни. И си викам "поне не е влюбена в един", обърна се към колежката си Сашо.

Как изкара ти, влюбения в една?", го попита Стоянова.

"Много хубаво изкарахме с годеницата, бяхме в Южна Испания. Само да успокоя хората, които не обичат другите хора да се чувстват добре - валеше дъжд през повечето време, беше студено. А и там е много скъпо, недейте да ходите при никакви обстоятелства, освен ако не сте шеф на Гугъл.

Но хубаво, на почивка, курортно място, храната хубава, приятни хора, много хубав градът - Марбея, стар град, има църкви, изкуство. Ей го къде е - на четири часа. Много е фреш. Завърнах се да си бъдем заедно. Не мога да издържам на чужди места, искам да си бъда тука", каза Кадиев.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай