Голям скандал с Цънцарова по BTV. Има ли закана?

Става въпрос за старо предаване на Нора Стоичкова

Голям скандал с Цънцарова по BTV. Има ли закана? | StandartNews.com

Журналистката Мария Цънцарова беше въвлечена в скандал и обвинена в плагиатство. Тя е водеща на новото предаване по Би Ти Ви „Защо, господин министър“, но беше подложена на остра критика от журналистката Нора Стоичкова, която е лице на „Студио Икономика“ по Българска свободна телевизия.

Оказва се, че през 2014 г. тя води рубриката „Защо с Нора Стоичкова“ по ТВ7, която фалира две години по-късно. В предаването си Стоичкова търси отговора на най-важния въпрос – защо, и бистри актуални политически и икономически теми от деня.

Веднага след старта на „Защо, господин министър“ на Цънцарова, Нора изригна във Фейсбук: „Жени Павлова, тогава изпълнителен директор на ТВ7, измисли рубриката „Защо?“.

Днес виждаме римейк по Би Ти Ви. Защо?“. Нейните приятели я подкрепиха и дори й дадоха идея да осъди Би Ти Ви заради заимстване на името, но на Нора Стоичкова не й се обикаля по съдилища и затова ще остави темата приключена.

Освен това нейната рубрика отдавна не съществува. Публицистичното предаване на Мария Цънцарова „Защо, господин министър“ иначе започна обещаващо, като пилотното издание беше гледано от над един милион зрители. Амбицията на тв водещата е всяка седмица да намира точния събеседник, който да говори по най-горещите скандали, да отговаря на въпросите, които вълнуват хората и да защитава своите решения пред аудиторията, пише „Галерия“.  

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай