Голям проблем за btV! Откъде идва ударът

Без коя поредна звезда може да остане телевизията

Голям проблем за btV! Откъде идва ударът | StandartNews.com

След присъдата, която шеф Андре Токев получи заради шофиране в нетрезво състояние, заради която лежа дори зад решетките, той бе реабилитиран от Нова тв.

Кулинарният гуру отново се завръща на екран рамо до рамо с колегите си от първите сезони на „Мастършеф” Виктор Ангелов и Петър Михалчев, но този път в "Хелс Китчън".

Феновете на кулинарните формати са във възторг от идеята на Нова телевизия да събере на екран трима от големите в бранша – Андре Токев, Виктор Ангелов и Петър Михалчев.

Припомняме, че това стана ясно още преди два месеца, когато Михалчев публикува снимка от снимачния процес в „Кухнята на ада”. В сряда горещата новина бе потвърдена и от медията – кулинарните „тенори”, както ги нарекоха в NOVA, се завръщат заедно на екран, но не в „Мастършеф”, а в „Хелс Китчън”.

Те ще се изправят срещу 8 нови готвачи, които ще се борят за място във формата. По този начин NOVA събира най-големите кулинарни звезди в родния ефир – тримата от „Мастършеф” плюс колегата им шеф Иван Манчев, който раздава кулинарно правосъдие в „Черешката на тортата” и „Кошмари в кухнята”. По ирония на съдбата трима от четиримата стават популярни в конкурентната bTV, която обаче ги изпусна, пише Уикенд.

В bTV пък отдавна обявиха кастинг за нов сезон на „Мастършеф”, който обаче очевидно няма да види бял свят скоро. Медията все още не е наясно кого ще вкара в новото си жури, след като изгуби и Токев, и Михалчев. Тук е мястото да отбележим, че и последната им ракета-носител – Силвена Роу, също се увърта около Нова тв в последно време.

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай