Голям капан за Сашо Кадиев! Откъде му дойде

Кой не му разрешава да се ожени

Голям капан за Сашо Кадиев! Откъде му дойде | StandartNews.com

Александър Кадиев е много щастлив с Ивелина Чоева, но това не стига. Пълното му щастие липсва, защото майка му Катерина Евро не може да понася „тая“, както я наричала в нейно отсъствие.

Възрастната актриса все още не можела да превъзмогне загубата на Таня Тончева. Танцьорката си е жива и здрава, но вече не е част от известното актьорско семейство, защото преди 3 години Сашо я напусна с малко дете на ръце, за да се отдаде на Ива.

Евро обожавала внучката си и не можела да прости на сина си, че разби семейната идилия на малката Катя, за да мърсува с по-млада от него манекенка. Освен това Катето обожава и майката на внучката си, което винаги е потвърждавала. Дори и до днес тя поддържала връзка с Таня и двете се чували от време на време.

Нашумялата като Рени от „Оркестър без име“ актриса с албански корени има огромно влияние над сина си, макар на пръв поглед това да не личи. Прякорът му „Мамин Сашко“ всъщност не е никак случаен, защото актьорът постоянно търсел одобрението на майка си.

Единственото нещо, което е направил без нейното позволение, е да се залюби с Ивелина. Тогава обаче любовта му даде сили да се опълчи на майка си, пише Клюки.бг.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай