Голият Брад Пит подлуди мрежата

Излязоха папарашки снимки от гмуркане на вечния секссимвол

Голият Брад Пит подлуди мрежата | StandartNews.com

Брад Пит не си губи  времето с интервюта и светски изяви - след като се раздели  с модела Никол Потуралски, с която се виждаше известно време, се отдаде на ваканция. Вечният секс символ посрещна Новата година на красиво място, а сега се появиха и папарашки снимки.  

56-годишният актьор се оказа на островите Търкс и Кайкос в компанията на басиста на Red Hot Chili Peppers Майкъл Балзари. Обективите на фотографите са заковали Брад Пит с дългогодишните му приятели, докато се гмуркат в Атлантическия океан. Около мачовците обаче липсват дами. Ако имаше женско присъствие, то със сигурност щеше да бъде забелязано от жадните за сензация папараци. Затова пък фенките в мрежата пощуряха от голата плът на неостаряващия Пит. 

Папараците успяха да снимат Брад Пит секунди преди да се гмурне, като на кадрите се виждат татуировките на гърба му - изображения на торнадо и надписи на санскрит. Някои от татусите се виждат за първи път - не е ясно дали са нови или са правени отдавна. 

Бившата съпруга, Анджелина Джоли, и шестте деца на звездите са в Ел Ей, а красавицата беше уловена от репортери да пазарува от бутик с одежди на етиопски дизайнери. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай