Големи надежди за мъжа на Силвия Петкова. Печели ли "Сървайвър"

Зоран Петровски има най-големи шансове да стигне до финалите, смятат феновете

Големи надежди за мъжа на Силвия Петкова. Печели ли "Сървайвър" | StandartNews.com

Режисьорът Зоран Петровски има най-големи шансове да стигне до финалите в „Сървайвър”, смятат феновете на играта. Мъжът на Силвия Петкова отсега се очертава като един от най-силните участници в сезон 6, отделно той е изкарал във Филипините от началото до края на снимките на риалитито. Това означава, че най-вероятно е стигнал до края на състезанието.

Кой печели състезанието, ще стане ясно след време. Това се определя, след като бъдат излъчени всички заснети и монтирани епизоди. Тогава в определянето на победителя влизат и зрителите, които имат право да гласуват за своя любимец, който е успял да стигне до финала. По този начин преди време риалитито спечели аутсайдерът Николай Мартинов. Почти никой от останалите участници не го подкрепи, но зрителите му дадоха своя вот, а оттам – и наградата, пише „Уикенд“.

Ако Зоран е успял да стигне до финала, както се говори, от сега се смята, че именно той ще бъде и любимецът на зрителите. Освен че има много положителни качества, заради които хората най-вероятно ще го харесат, логично е да има и връзки в екипа, тъй като от години е част от телевизионните и филмовите среди.

Конкретно в bTV македонецът е снимал „Революция Z”, в който участва и неговата половинка, с която имат син. Така че най-вероятно екипът на риалитито ще го представи в такава светлина, че да не изпъкват негативите му, ако има такива, докато за останалите участници това не е съвсем сигурно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай