Голата истина! Защо е толкова ревнива певицата Мария

Фолкдивата има "стари рани"

Голата истина! Защо е толкова ревнива певицата Мария | StandartNews.com

"Ако любимият мъж ми изневери с някоя жена и аз разбера, присъдата е смърт! Еднозначно!", обеща на съперниците си Мария. Фолкфурията не вярва, че това може да се случи на толкова популярна и желана жена като нея, но от тона и изражението на певицата става безпощадно ясно, че Мария хич дори не се шегува.

Заканата на Отварачката прозвуча във видео, в което тя разговаря с Венета Райкова. Според нейни колежки певицата реагира така болезнено по темата, защото имала "стари рани". Първият й съпруг - бизнесменът Димитър Андонов, след раздялата им си намери светкавично заместничка на бившата си половинка в лицето на красивата блондинка Никол, която му роди наследник.

След разпада на първия си брак Мария побърза да се хвърли на шията на милионерския син Християн Гущеров, виден столичен плейбой. Отварачката успя да отведе новия си любим в гражданското, подлъгана от лукса и блясъка, който той й осигури, докато бяха гаджета. След като станаха обаче официално мъж и жена, Гущеров заменил ултраскъпите подаръци с далеч по-скромни, пише "България Днес".

А Мария, както призна без капка свян в едно интервю, била материално момиче и нямало шанс любовта й да пламне, без избраникът й да разполага с тлъсти банкови сметки. На всичкото отгоре Християн много бързо започнал да окичва главата на половинката си с рога. "Не аз, той ми изневери!", разкри на финала на отношенията им изпълнителката.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай