Четвъртък,

Глория ликува: Отърва се от зетя

От: Агенция Стандарт -
1952
Глория ликува: Отърва се от зетя
A
A
A

Глория и Симона Загорова бяха първите гости в новата рубрика на Петя Дикова "Столът на мама" в предаването "Тази събота и неделя". Симона сподели, че се е разделила с Даниел, който е баща на дъщеря й, но семействата и на двамата ще участват максимално в отглеждането на малката Галина.

"Песента "Радост-тревога" я измислихме с баща й, като се прибирахме с колата, като се прибирахме към вкъщи - той измисли куплета, а аз рефрена", сподели Глория за парчето, което е посветила на дъщеря си.

"Много е мило да напишат песен за теб. Много ми се иска и аз да напиша песен за Галина", каза Симона.

"С Даниел приключихме нашите любовни отношения. Все пак сме нейни родители, така че и моето, и неговото семейство ще участват максимално в отглеждането на Галина", допълни Симона.

"Имах вътрешен усет, че ще е момиче - бях сигурна. Това е може би най-хубавият момент в моя живот като цяло", сподели тя.

"Аз бях на седмото небе, като разбрах, че ще е на моето име", допълни Глория.

"При мен не беше планирано забременяването, но моята майка ми каза да не се притеснявам, защото ще ми помага с отглеждането на детето", каза Глория.

"При Симона беше по същия начин - не беше планирано. Тя забременя след първия месец, след като се запознаха с Даниел. Това е един Божи дар - след като Господ е решил, така трябва да бъде", допълни тя.

"Музиката е била като моя втора майка", каза Симона, която вече има своя музикална школа.

"За моя най-голяма радост и щастие пях на една сцена с Лепа Брена това лято", каза Глория. Певицата сподели, че се е срещнала и с Драгана Миркович във Видин, определяйки това като най-паметната среща в живота си. 

"Нямам нищо против да ме наричат баба. Аз съм баба на Галина - дай Боже всекиму. Това е благословия за всеки един човек и родител", заяви Глория.

"По-лесно се споделя с бабата, защото имаш по-голям респект към бащата и майката", допълни Симона.


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com