Глория хвана Ковид за ЧНГ

Певицата изпусна новогодишния онлайн концерт на Азис

Глория хвана Ковид за ЧНГ | StandartNews.com

Попфолк звездата Глория за съжаление посрещна 2021-а с Ковид. Певицата разкри, че е болна в новогодишния си пост в Инстаграм. Бъдещата баба съответно и пропусна празничния онлайн концерт на Азис, в който тя трябваше да вземе участие.

"Никой не може да ме накара да спра да се усмихвам и да вярвам в хубавите неща, които предстоят! Дори и това, че съм с Ковид. Вярвам, че бързо ще се справя! Първият тест беше отрицателен, но вторият не! Пазете се и не подценявайте ситуацията!", написа Глория.

Кралят на попфолка се включи в коментарите, за да пожелае на колежката си бързо възстановяване и прекрасна нова година. "Липсваш ни в студиото и те целуваме всички! Имаме изненада за теб!", добави още Азис.

За щастие дъщерята на Глория, Симона Загорова, изглежда да е здрава. Бъдещата майка сподели ехографска снимка на бъдещото си отроче в своя профил и поздрави последователите си.

"Честита Нова 2021-ва година! Благодаря на Бог за това, че гледам смело напред и с надежда за всичко хубаво, което ни предстой! Вярвам, че тази година ще ни донесе много радост и усмивки! Бъдете здрави! Бъдете щастливи! Мечтайте! Вярвайте в чудесата! Грижете се за близките си! Напомняйте им колко са важни за вас! Постигнете целите си! Нека новата година бъде по-добра за всички ни! Обичайте се!", написа певицата.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай