Главчев загадъчен. Къде отиде след представянето на кабинета? (СНИМКИ)

Пусна снимки във фейсбук

Главчев загадъчен. Къде отиде след представянето на кабинета? (СНИМКИ) | StandartNews.com

"След представянето на проект за служебно правителство.” Това написа кандидатът за служебен премиер Димитър Главчев и публикува снимки от разходката си сред природата на Витоша. По същия начин преди седмица той обяви, че преговорите за кабинет вървят добре, пускайки снимка на красив водопад.

Днес Главчев явно е решил да си почине от държавни дела.

Както „Стандарт” писа вече, вчера Главчев представи състава на кабинета си пред президента Румен Радев.

Главчев и парламентарно представените партии, без БСП, които бойкотираха консултациите, бяха при държавния глава. Част от представените имена обаче ядосаха представителите на ПП-ДБ.

Ябълката на раздора се оказа предложението двама от министрите в кабинета "Денков" да запазят постовете си. Става въпрос за вътрешния министър - Калин Стоянов и министърът на транспорта - Георги Гвоздейков.

Абсолютно взривени сме, побесня Кирил Петков и обяви, че "Продължаваме промяната ще изключи Георги Гвоздейков, който не им се подчини и остана в служебния кабинет.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Икран
преди 3 седмици

Жeна ми кyпи кaпки, които ми помогнаха да спpа да пия за пъpви път и да пpочиcтя тялото си. Отъpвете се от тази завиcимост, дoкато не е късно, ето тези кaпки:---- https://e.vg/Alkotox

Откажи