Георги Шопов е "Гласът на България" 2020

Той посвети наградата на дъщеря си Виолета и всички деца в държавата

Георги Шопов е "Гласът на България" 2020 | StandartNews.com

Георги Шопов спечели „Гласът на България“ 2020 и посвети наградата на дъщеря си Виолета и на всички деца в държавата. „Любов моя, аз съм тук заради теб“, обърна се той през сълзи към момиченцето си. Победителят, който е от отбора на Иван Лечев, призова Би Ти Ви да организира търг за статутетката, а приходите да бъдат използвани за кувьози и трансплантации.  „Обещах на Бог да направя това, ако спечеля“, призна Георги, който ще прибере 50 000 лева – това е финансовият еквивалент на приза.

 „Децата са най-голямата радост на света – те дават смисъла на живота“, категоричен е 43-годишният варненец, който е израснал без баща, а мъжката сила в детството му е идвала от дядо му и вуйчо му. След като се запознава с баща си, Георги го очаква за поредния си рожден ден. Родителят обаче не се появява. 2 месеца по-късно Георги започва да получава тикове. Според лекарите това се дължи на стрес и силна емоционалност от факта, че е бил излъган. Въпреки всичко той не се притеснява и  споделя, че тиковете са част от неговата харизма. Георги завършва живопис във Великотърновския университет. Той признава, че музиката и рисуването са двете му големи любови. Запознава се със съпругата си Ива в пианобар, където тя пее. Минути след запознанството си осъзнават, че са създадени един за друг. Преди три години се ражда и дъщеря им Виолета. Георги и Ива понякога пеят у дома, като от време на време се включва и най- малката певица в къщата. Освен по музиката, Виолета също е запалена и по рисуването

Втора в "Гласът на България" 2020 е Йоана, трета – Керана, четвърта остана Елена. И трите красиви и талантливи момичета бяха обявени от журито за бъдещи световни звезди, но публиката избра Георги Шопов. 

Осемте таланти от отборите на Камелия, Михаела Филева, Графа и Иван Лечев бяха нахъсени на макс в последната битка за гласовете на зрителите. Пак публиката гласува Керана да получи уникалния шанс да запише собствено парче с музика на световноизвестното продуцентско дуо „The Chainsmokers“.В грандиозния финален концерт на живо прозвучаха хитове на Джъстин Тимбърлейк, „The weekеnd“, Били Айлиш, Майкъл Джексън, „Destiny’s Child“, както и кавър на поп-фолк хит на Галена. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай