Галена с признание. Ще има ли трето дете?

Малкият син на певицата обича да е в светлината на прожекторите

Галена с признание. Ще има ли трето дете? | StandartNews.com

Галена проговори ще има ли трето дете. Неотдавна се заговори, че певицата, която е ментор в „Гласът на България, е бременна.

Но не, певицата не е бременна в момента. Истината е, че съпругът й Галин много иска да увеличи потомството си с още един член, но певицата се дърпа и често стигат до ожесточени спорове по тази тема, предаде БЛИЦ.

“Често сме си говорили и често наши приятели казват: “Как хубаво ще е да разцъфне едно малко момиченце във вашето семейство”. На този етап – не! Занапред, живот и здраве да е, ако се случи – със сигурност”,  споделя тя.

Галена значително е намалила изявите си в нощните клубове. Пее по три вечери в седмицата, а голямата част от хората смятат, че мъжът й Галин я спира от професията. Оказва се, че малкият й син е този, който непрекъснато мрънка, когато майка му излиза на работа. И Галена е решила да прекарва повече време с децата си, да не отсъства от живота им.

Преди няколко дни пък стана ясно, че големият син на Галена ще учи в много скъпо училище във Велико Търново. Неговите родители ще броят 11 бона за образованието му в Американския колеж, тъй като искал да става IT специалист.

Изпълнителката на "Еуфория" не крие, че двамата й синове много се различат един от друг. Големият не обича светски прояви, докато малкия обича да се бута между камерите и да бъде център на вниманието.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай