Гала прегърна холивудски ас и се разтопи

Уилям Болдуин разказа невероятна история за жена си Чайна

Гала прегърна холивудски ас и се разтопи | StandartNews.com

Голямо преживяване имаше Гала тази сутрин. В студиото на Нова се появи холивудският ас Уилям Болдуин. Тв водещата бе на седмото небе от щастие. Тя го превърна, а усмивката не слизаше от лицето й.

„Обичам особено актьорите, това са ми любимите гости. Днес обаче холивудска звезда на живо в студиото ни тук, ще седне на нашето диванче Уилям Болдуин“, анонсира разговора със световноизвестния актьор в началото на предаването Гала.

„Чакам го с нетърпение, страхотен е наистина, имам един любим филм „Сливър“ с него и Шарън Стоун. Любим, защото много готино играе, защото там е много секси, ненапразно има номинация за най-секси мъж“, добави тя.

 

За нейно съжаление обаче, през последните 30 години братът на Алекс Болдуин има стабилна жена до себе си, която му е родила три деца.

Съпругата на Уилям Чайна пък му е казала, че единствена друга жена, по която може да си падне, е френската актриса Жулиет Бинош.

Самият Уилям не скри симпатиите си към Бинош, когато коментираше филма с нейно участие на „Синелибри“.

Именно този фестивал за литература и кино е довел Уилям Болдуин у нас в качеството му на председател на жури.

Уилям разказа пред Гала, че е израснал край Ню Йорк.

Първо е работил в камарата на представителите за един конгресмен, а после като студент се запалва по киното покрай батко си Алекс, който прави сериал.

През 1988 година Уилям за първи път вижда Оливър Стоун, който бута инвалидна количка във филм на Алекс Болдуин.

„След като се срещнах с Оливър, той се разплака, когато започна да говори за покойния ми баща“, призна Уилям.

По молба на Гала той разказа и как се запознал със съпругата си Чайна.

Ето какво разкри Уилям:

„Чайна току-що бе се разделила с приятеля си Майкъл. Видях я за първи път на музикално участие, когато тя казала по мой адрес: Кой е този? На другия ден гримьорката не успяла да изтрие грима от очите, защото плачела след раздялата с любимия. Гримьорката й казала: Остави го този, не е за теб. Ще ти уредя среща с един друг - Били Болдуин. На другия ден я видях на аерогарата, когато чакахме полета за На Йорк с две приятелки. Едната от тях каза на Чайна, че се хваща на бас за 1000 долара, че аз ще я поканя на среща. Когато се качихме в самолета, една жена плачеше, а Чайна бе настанена до нея. Чайна я попита какво е станало, а тя и отвърна, че мъжът й, с който са младоженци, бил преместен по-напред и не можели да са един до друг по време на полета. Чайна реши да направи жест, смени си мястото с него, и така седна до мен. След малко аз станах, за да отида до тоалетната и след като се върнах, вече не можех да обеля нито дума, а това не ми се беше случвало. Този ден беше 25 април 1991 година и оттогава с Чайна сме заедно“.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай