Гала побърка зрителите! Заговори за нещо ужасно

Чудят се какъв е този хумор на тв водещата

Гала побърка зрителите! Заговори за нещо ужасно | StandartNews.com

Гала, която напоследък прави всичко възможно да привлича внимание, този път направо втрещи зрителите.

Едно от най-популярните лица у нас заяви, че вече притежава земя в Шотландия. С добавката, която направи побърка всички в студиото.

"Ако реша, могат да ме погребат там", каза Гала и накара всички да замръзнат за момент с черния си хумор. Оказва се също, че в Шотландия притежаването на земя автоматично води до получаване на благородническа титла.

"Имам и свидетелство, което удостоверява, че вече имам право да ползвам титлата лейди. Така че вече съм лейди Гала, която е благородничка" – философства блондинката пред камерите.

Тя никога не е ходила в Шотландия и не знае къде се намира недвижимата собственост.  Подаръкът бил направен от неин близък приятел и тя много му се радва. Напоследък е много модерно да се правят подобни подаръци.

Гала прави много лични признания в предаването си. Често дори досажда на зрителите. Наскоро коментира клюките по свой адрес, че е бременна.

„Не съм бременна, просто съм дебела“ – самоиронизира се звездата. На нея отдавна й е писнало от клюки по неин адрес. В предаването се коментираше колко е гадно да се честити бременност на жена, когато тя просто е напълняла.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
2 Коментара
Ввв
преди 2 месеца

НАГЪЗЕНАТА ПАТКА СЕ МИСЛИ ЗА МНОГО УМНА И ВЕЛИКА ЕГАТИ ПЕРНАТОТО

Откажи
Па Ча проста
преди 2 месеца

По всичко изглежда ,че и тя мечтае за парапет и за здрав к..р отзад ,и че без тях няма скоро да миряса.

Откажи