Гала го закъса, това ли е краят на "На кафе"

Какво следва

Гала го закъса, това ли е краят на "На кафе" | StandartNews.com

Актуалният сезон на „На кафе” може да се окаже финален. Предаването е получило от Нова телевизия последен шанс да си вдигне рейтинга. Ако не успее, ще се мисли за нещо друго, с което да запълват ефира преди обед, пише "Уикенд".

Самата Гала се изпусна пред камерите, че може би води последен сезон на своето любимо шоу, в което за първи път влезе още преди 23 години. „Всеки път се вълнувам на старта на нов сезон. Ако има следващ сезон на „На кафе”, също ще се вълнувам”, каза тв звездата в първия си ефир след лятната ваканция. Предаването се завърна в програмата миналия понеделник. Говореше се, че ще бъде с нови панелисти, но в него, освен студиото, няма много промени в сравнение с преди. От една страна това е добре, защото заклетите фенове няма да бъдат разочаровани и отново ще гледат предаването, с което са свикнали и им харесва. От друга страна обаче без нови елементи едва ли ще успее да привлече нови зрители, а се твърди, че отстъпва по рейтинг пред „Преди обед” на Би Ти Ви.

Гала всъщност е истински рекордьор по престой в телевизията. Тя влиза за първи път в „На кафе” още през 2000 г. и към момента е водещата с най-много часове пред камерите в България. Шоуто й имаше 4-годишна пауза – между 2005-а и 2009-а. През есента на 2009-а то отново беше върнато в програмната схема на Нова. Години наред беше най-гледаното в ефира до обяд, но „Преди обед” с водещи Деси Стоянова и Александър Кадиев успя да го изпревари. Ако тази преднина не бъде стопена, сезон 2023-2024 може да се окаже последен за Гала и компанията й. Към момента в телевизията нямат проект, с който да запълнят евентуалната празнина в програмата, която ще се отвори, ако свалят „На кафе”, но със сигурност ще се намерят продуценти, които да предложат идеи.

През новия тв сезон единствените нови елементи са включването в екипа готвачи на Станислав – победителят от „Хелс Китчън” миналата пролет, както и на дресьор на животни.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай