Гаф в ефир! Капан за Боби Лазаров

Ето какво се случи

Гаф в ефир! Капан за Боби Лазаров | StandartNews.com

Ходещата енциклопедия и специалист по тайни, загадки и извънземните в БТВ Боби Лазаров яко се изложи в ефира. Грешката, която направи, едва ли щеше да бъде забелязана от аудиторията, ако не беше 27-годишната водеща Виктория Готева-Димитрова, която е съпруга на Евгени Димитров – Маестрото, който е два пъти по-възрастен от нея.

Лазаров сам се вкара в капан, като пусна новината, че симпатично животно от Зоопарка в Бургас си търси осиновители, които да осигуряват средства за отглеждането му.

Синоптикът нарече животното „алпакА' “. Съпругата на Евгени Димитров-Маестрото обаче веднага го засече, че ударението му е неправилно. АлпакА'та е сплав, от която се произвежда кухненска посуда, а названието на животното е с ударение на втората сричка – алпА'ка, заяви чаровната водеща на новините.

„Винаги има такива думи, които…“, започна да се оправдава Боби Лазаров, но беше прекъснат на средата да изречението от Мария Цънцарова и Златимир Йочев.

Водещите усетиха, че езиковия спор рано сутрин няма да доведе до нищо добро, пише "Блиц".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
lonexx
преди 4 месеца

Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може----- https://tyny.to/sunex

Откажи