Гаджето на Васил Петров лъсна голо

Половинката на джаз певеца се съблече за чужд сайт

Гаджето на Васил Петров лъсна голо | StandartNews.com

София. Маргарита Тошева, гаджето на Васил Петров, остана само по парфюм в еротична фотосесия. Мацката се съблече за сайта daphoz.com, известен със стабилните хонорари и статута си на плейбой еквивалент, само че в интернет.

Красавицата е заснета в студио с луксозни мебели - тежки драперии, златни възглавници, кичозни дърворезби. На фона на скъпарския интериор Маргарита е показала прелести с липса на всякаква свенливост, каквато приляга на дебютантка. Макар да е модел, Тошева до момента никога не се беше събличала чисто гола. Вечният ерген Васко Петров не се сърдел на Маргото за кадрите.

Те са заедно вече две години и половина. Маргарита е част от екипа му и винаги го придружава по турнетата в България и чужбина. "Заедно сме повече от 2 години. Нещо нетипично за мен. До момента рекордът ми беше година и половина, явно сега любовта здраво ме е ударила", споделя българският Франк Синатра. Той се запознава с Тошева в Пловдив, а двамата са силно заподозрени в предстоящ годеж. "На Васко вече му е време. А и Маргарита е идеалната за него", издава близък до певеца.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай