Гаджето на Пит го заряза, върна се при мъжа си

Бившият на Анджелина Джоли така и не коментира официално романса си с 27-годишната моделка

Гаджето на Пит го заряза, върна се при мъжа си | StandartNews.com

Младото гадже на Брад Пит - моделът Никол Потуралски, е зарязала холивудския мачо и се е върнала при съпруга си Роланд Мери. Това стана ясно, след като двамата са били забелязани заедно в ресторанта на 68-годишния бизнесмен, с когото имат отворен брак, в Берлин. По всичко личи, че 27-годишната красавица отново е в обятията на бащата на сина й, а медиите отвърд океана твърдят, че всъщност самият актьор е провокирал раздялата.

Говори се, че Брад още от началото на връзката си с Потуралски подходил реалистично към ситуацията - бил наясно, че романсът им няма как да просъществува дълго. Затова носителят на "Оскар" предпочел сега да насочи вниманието си към текущите проблеми с децата си и изборите в САЩ.

Твърди се още, че Роланд въобще не се интересувал от аферата на Никол с Пит. Той притежава няколко ресторанта и Никол и Брад дори се срещаха в един от тях. Актьорът и Мери даже се познавали. 

Бившият на Анджелина Джоли така и не коментира официално романса си с 27-годишната моделка, но Потуралски нададе глас срещу негативните думи, насочени към краткотрайната им връзка. "Не разбирам защо се пишат такива коментари", жалва се красавицата в социалните мрежи.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай