Фурия от "Ергенът" блесна с голи снимки. Ще го прелъсти ли? (ФОТО)

Мъжката част от публиката суче мустак

Фурия от "Ергенът" блесна с голи снимки. Ще го прелъсти ли? (ФОТО) | StandartNews.com

Само един епизод от новото риалити „Ергенът” се завъртя на екран и държавата полудя. На фона на ожесточените дискусии в социалните мрежи колко точно е багажът на дамите, една след друга изскачат пикантни подробности за живота им.

След изповедта на Дениз за голямата й любов – Ицо Стоте манекенки, певческите възможности на Зорница и разкрития с кой футболист се е гушкала ревливата Благовеста, сега на показ излязоха голи снимки на Вероника. Тя се оказа еротичен модел, пише Блиц Шоу.

Вероника Илиева, която влезе в шоуто като инструктор по аеробика, има много голи снимки. И мъжката част от публиката вече доволно потрива ръце в очакване да види горещи сцени с моделката и в имението на Ергена. Вероника се пробвала на конкурса "Мис Плеймейт" през 2019 г. Моделката се впуска още "Най-добър еротичен фотомодел" и "Кралица на фитнес туризъм 2020", където печели второ място.

Не крие, че е романтична натура и мечтае да изживее своята приказка. Впуска се в надпреварата за първия „ерген“ в България, решена да завърши като победителка.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай