Фолк звезда попиля "Ергенът". Остри думи към Виктор

Диона с остър коментар в мрежата

Фолк звезда попиля "Ергенът". Остри думи към Виктор | StandartNews.com

Попфолк звездата Диона се оказа редовен зрител на хитовото риалити на bTV "Ергенът". Певицата се включи в социалните мрежи със собствен анализ на случващото се е в шоуто и направи съпоставка между главния герой Виктор Стоянов и мъжете в днешно време.

"Всички осмиват “Ергенът”, но всъщност предаването е изключително показателно за реалния живот. Поведението на Виктор е близко с това на 90% от днешните мъже. Имам предвид една конкретна ситуация, която говори много… А именно изгонването на Зори. ЕДИНСТВЕНАТА качествена и успешна жена.

Но той избра леките, изкуствени фръцли, които са там заради славата (повечето). Много мъже правят така в днешно време… Търсят стойностна жена, но като я намерят им става скучна и я заменят за някой евтин парцал… Казват, че не си падат по меркантилни и изкуствени, а всъщност тайно мечтаят поне за една вечер с такава… Следват ги и харесват снимките им…

Но за пред обществото искат вярна и скромна съпруга! Ех, момчета! После жените не знаели какво искат…", написа Диона във Фейсбук.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай