Фланелки на Роналдо се продадоха за милиони

Еуфория сред феновете на "Манчестър Юнайтед"

Фланелки на Роналдо се продадоха за милиони | StandartNews.com

Фланелката, с която Кристиано Роналдо ще играе за "Манчестър Юнайтед", е най-търсената във Висшата лига през това лято.

Завръщането на португалеца на "Олд Трафорд" се осъществи в последния ден на трансферния прозорец и бяха нужни няколко дни, за да бъде потвърдено, че той отново ще играе с любимия си номер 7. Това стана факт, след като Единсон Кавани се съгласи да вземе номер 21.

В петък се извиха опашки пред стадиона на "червените дяволи" от нетърпеливи фенове, желаещи първи да се сдобият с тениската на нападателя.

А по всичко изглежда, че хората пред "Олд Трафорд" не са били единствените. Според сайта LoveTheSales.com само за 12 часа са продадени екипи на Роналдо на стойност 38 милиона евро.

Това е своеобразен рекорд за най-бързо продаване на тениски във Висшата лига, а с тези темпове "Юнайтед" ще си върне парите за трансфера на звездата до края на уикенда.

Роналдо е продал повече фланелки от всеки друг в английския елит това лято. Той изпревари Джак Грийлиш, който подсили "Манчестър Сити".

Продават се не само тениски на португалеца. Очаква се той да направи повторния си дебют за тима срещу "Нюкасъл" след паузата за националните отбори, а билетите за мача вървят около 3000 евро.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай