Филипинците учат български заради Радост

Филипинците учат български заради Радост | StandartNews.com

Горда съм с титлата "Мис Национален Отбор" по футбол

Един от най-големите конкурси за красота в света Мис Вселена свърши преди половин месец, но еуфорията, която предизвика нашата представителка Радост Тодорова продължава с пълна сила. Във Филипините започнаха да учат български език заради красавицата от Враца. В социалните мрежи фенка на нашето момиче публикува снимка на българската азбука, явно готова да я изучи заради Радост.

Както е известно "Мис Национален отбор" по футбол бе една от малкото, които се застъпиха за победителката Пиа Алонсо Вурцбах. На финала водещият обърка филипинката и обяви представителката на Колумбия за номер 1. След като гафът бе "оправен" и Вурцбах бе обявена за победител, Радост първа скочи и извика: "Отиди и вземи короната си".

Самата Радост разкри за "Стандарт", че няма никакво намерение да участва на повече конкурси от световен мащаб. Поне, докато носи титлата "Мис Национален Отбор" по футбол. "Горда съм с тази титла и ще си изпълня оставащата половин година, в която ще съм Мис Футбол. Имаше инициатива във Фейсбук от страна на Филипинците да участвам на друг международен конкурс, но това няма как да стане. Първо - нямам желание, второ - има си необходими лицензионни процедури. Никога не съм казвала, че искам или ще ходя на още един конкурс за красота през 2016 година. Благодаря всички мои фенове, които ме подкрепяха докато бях в Лас Вегас, а и след това. Вие за мен сте номер 1", заяви за "Стандарт" красавицата от Враца.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай