Февруари е щастливият месец за четири зодии

Прогноза на астроложката Тамара Глоба

Февруари е щастливият месец за четири зодии | StandartNews.com

Февруари ще изпълни живота на представителите на четири зодиакални знака с особени енергии. Това заявява астрологът Тамара Глоба. 

Тя е готова с прогнозата си за втория зимен месец. И е категорична, че висшите сили ще започнат да се намесват благоприятно в живота на въпросните щастливци. 

Проблемите, които са ги мъчили до този момент, ще останат зад гърба им и всичко ще върви по мед и масло чак до края на месеца. 

Ето ги и щастливците, чийто живот ще се изпълни със специален смисъл:

Близнаци

Близнаците най-накрая ще усетят стабилна среда. Февруари ще промени семейните обстоятелства. Роднините и близките им ще сияят от добри новини.

Отделете време за запознанства, след които ще последват предложения и финансови постъпления. Месецът е неблагоприятен за заеми и дългове.

Лъв

Всички ще се отнасят благосклонно към вас - и половинката, и близките, и колегите. Ще усещате подкрепата на околните и лесно ще се справяте със задачите.

В хармонично настроение февруари ще ви донесе и добри печалби. Лотария или бонус - важното е, че финансовото ви положение ще се подобри. 

Дева

Любовни промени ще засегнат Девите през февруари. Ще се превърнете в магнит, който ще привлича всички хора.

Опитайте да не отлитате далеч в розовите си мечти, тъй като вихрушка от промени ще засегне и работното ви място.  

Риби

Ще усетите, че лесният живот е започнал да се приближава.

Вторият месец от годината ще ви донесе много шансове и възможности. Чувствайте се свободни да завързвате нови познанства и да напомняте на стари приятели за себе си.

Енергията ви ще привлече добрите хора и ще прогони лошите мисли от главите на лошите.

 /jenata.blitz.bg

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай