"Фермата" събра 16 авантюристи

"Фермата" събра 16 авантюристи | StandartNews.com

16 авантюристи от снощи живеят в изоставена ферма без ток, вода и канализация. И за да успеят, трябва сами да построят всичко от нулата. Как ще го постигнат, ще гледаме в най-новото риалити на bTV "Фермата". Ето кои са участниците:

Александър Илиев, 24 г., собственик на автокомплекс в София

Има три проблема - хазартът, алкохолът и жените. Вече не се влюбва, защото има горчив опит. Записва висше образование в Ботевград, но учи там само 1 година. След като не вижда смисъл в образованието, се отказва. Посещавал е и школа за командоси.

Альона Михайлова, 32 г., PR специалист, Сливен

Бившата лекоатлетка е родена в Русия. Баща й е седмият най-богат човек в Санкт Петербург. В Слънчев бряг се запознава с първия си съпруг. Пет години живеят заедно и имат едно дете. Днес Алла е омъжена пак за българин - Мишо, с когото живее в Сливен.

Асен Митев, 23 г., стриптийзьор, София

Най-трудният период в живота му е преди 6 години, когато се пристрастява към марихуаната. Преодолява проблемите с помощта на баща си и спорта. В момента Асен работи по 16 часа на ден като фитнес инструктор. Предлагали са му пари след секс и ги е приемал, защото се е чувствал добре.

Димитър Господинов, 33 г., бивш полицай, София

Като полицай винаги е бил "на контра" и затова напуска. В момента работи като лична охрана. Женен е, има две деца - момиче и момче. Поради лекарска грешка синът му Ивайло е с диагноза ДЦП. Ивайло е единственото му слабо място и мотивът на Димитър за участие в шоуто.

Дони Василева, 44 г., частен бизнес, текстописец, била е "Мис Баба", София

За себе си Дони казва, че е родена в специално отделение за дъщери или любовници на висши партийни лидери. Все още не знае кои са родителите й. Осиновена е от семейство от село Роза и чак в 7-и клас го разбира. На 20 вече има три деца и съпруг. Едно от тях умира, когато е на 2. Днес най-голямата й гордост са двамата й внука.

Георги Цанов, 30 г., икономист, Пирдоп

Години наред Георги се е сблъсквал с унижение и тормоз. Живее с майка си, която му е и единствена опора в живота. Завършва икономика в Ботевградския университет, но така и не си намира работа по специалността и живеят само с 350 лв. пенсия на майката. Тя разбра, че е различен още когато е на 5, но се държи все едно нищо не се е случило.

Мария Уайт, 41 г., фризьор, София

С първия си съпруг се развежда на 13-ия ден след сватбата, а с втория се вижда за първи път на самата венчавка. Той е канадец, бракът е фиктивен заради гражданство и фамилията. В момента живее с 14 години по-млад от нея футболист, заради когото в крайна сметка не заминава за Канада. Дъщеря й е на 22 години, живее в Бахрейн.

Моника Мънкова, 24 г., банкер, София

Като малка мечтае да стане актриса. Играла е 3 години в Плевенския театър, но се отказва от тази мечта, за да стане банкерка. Баща й е журналист, а майка й 22 години е народна танцьорка.

Мустафа Ликов, 44 г., бивш имам, с. Рибново

Моли се по пет пъти на ден, не яде свинско и не пие алкохол. Бивш съветник към ДПС на община Гърмен, но накрая на мандата напуска, защото е видял много несправедливи неща. Убеден е, че най-големият бич на съвремието е безверието.

Нора Димитрова, 24 г., ветеринарен лекар, София

Един "лъжлив, лицемерен грък" разбива сърцето й, но тя твърди, че дори когато са я предавали, излъгали или са постъпили с нея некоректно, държи да бъде честна и не отвръща със същото. Трудно допуска хора до себе си, но когато се привърже, е много отдадена.

Райно Узунов, 50 г., строител, Стара Загора

Бивш танцьор в състава на ДЗУ Стара Загора. От 35 години гайдата му е като трето дете. Има син на 22 и дъщеря на 17 години, но смята, че те не разбират ценностите му. Вярващ е и винаги се уповава на Божията помощ. Никога не е изневерявал на жена си, спазва празниците и постите.

Рая Агонцева, 18 г., студентка, София

"Досега навсякъде съм била "дъщерята на Агонцеви". След "Фермата" майка ми и баща ми ще бъдат "родителите на Рая", казва тя. От баща си е получила два съвета: "В този живот или те натаковат, или те претаковат и ако някой те счупи като стъкло, ти го нарежи като стъкло."

Симеон Найденов, 33 г., баскетболист, Англия/София

Учил е в спортното училище на ЦСКА, на 17 заминава сам за САЩ, за да учи и да играе баскетбол със стипендия. Играл е в Маями и Кентъки, Франция, Швеция, Черна гора, Египет. Бил е в националния отбор - и младежи, и мъже. В момента отборът му е 4-ти в Англия. Несемеен. Предлагал е брак, но до сватба така и не се стига.

Георги Варсанов, 36 г., фитнес инструктор, София

Баща му е бил ректор на Техническия университет, a майка му - директор на Кукления театър в София. Бащата умира при инцидент. През 2012-а го арестуват за участие в престъпна група за разпространение на наркотици и е осъден на 3 години. В затвора си има прислужник, а после става "кмет на затвора". Когато излиза, осъжда държавата в Страсбург за сумата от 289 810 евро.

Веселин Василев, 54 г., педагог, София

Наследник на 150 декара в Добруджа, от 6-годишен е на село. Дългогодишен офицер и един от шестимата българи, които са се обучавали в базата "Кемп Лизун", където се подготвят американските тюлени. Бил е част от НДСВ, после с ГЕРБ, но "винаги, когато е трябвало да се избират лица, които да излязат напред, се стига до хората със слугински манталитет", казва. Затова спира с политиката.

Янина Драгиева, 25 г., журналист, София

Добра ученичка, дъщеря, студентка, намира си хубава работа, която от своя страна я кара да повярва, че мечтите се сбъдват. Но хората около нея не мислят така. Въпреки това тя не се отказва от желанието си да покорява неща, които принципно й се струват невъзможни. Има приятел, който не я подкрепя за участието й.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай