"Фермата" изгони мачото

Асен (вляво) и Сашо преценяват на око колко тежи ярето

"Фермата" изгони мачото | StandartNews.com

Асен Митев е първият участник, който тази вечер напусна реалитито на bTV "Фермата". Алехандро, както всички наричат разголения мачо заради надписа на боксерките му, се изправи в дуел със Сашо Илиев. Битката между стриптийзьора и собственика на автокомплекс имаше неочакван край. Въпреки че всички смятат Сашо за един от най-мързеливите във фермата, той победи и Асен трябваше да напусне.

Двубоят наистина не беше лек. Асен и Александър трябваше да разрежат дървената греда на опонента с трион, докато те самите са върху дървена греда. После теглиха горяща каруца в противоположни посоки и се опитаха да познаят точното тегло на животни от фермата. Дребничкият Сашо обаче се оказа по-находчив от двамата и се справи със задачите по-добре от своя опонент.

Събитията, които се случиха във "Фермата" в първата седмица след нейния старт, са привлекли над 38 на сто от зрителите у нас. Трудовата дейност във фермата, чието изграждане до този момент върви успешно, както и неизменните спорове, най-вече между Варсанов и майор Веселин, са проследени с огромен интерес и от младите зрители. При тези на възраст 18-34 г. аудиторният дял достига 39 процента.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай