Феноменална софийска пророчица каза кой ще спаси страната

Изключителните способности на Славо Севрюкова

Феноменална софийска пророчица каза кой ще спаси страната | StandartNews.com

"Войни, които ще се водят през 20-те години на XXI век, ще променят света завинаги." Това предсказание на ясновидката Слава Сервюкова, известна като софийската Ванга, сякаш се сбъдва пред очите ни като поредното доказателство, че феномените на България са разчели бъдещето далеч преди началото на днешните въоръжени конфликти.

Предсказанията бяха разкрити, след като "България Днес" се свърза с известния изследовател на Севрюкова Христо Нанев по повод неизвестни досега документи от Комисията по досиетатата.

От документите, с които "България Днес" разполага, става ясно, че в службите се пази информация за пътувания на пророчицата в Югославия, ГДР и Швеция. Тези вояжи очевидно са представлявали интерес за режима.

"Има запазено предсказание на Сервюкова, че войни, които ще се водят през 20-те години на XXI век, ще променят света завинаги. Моето мнение е, че Слава говори за конфликтите в Украйна и Близкия изток", казва Нанев.

Научният социализъм яростно отрича съществуването на каквито да било свръхестествени явления. Но закриляна от своята необикновена съдба, Севрюкова успява да си спечели негласна индулгенция от властимащите. Това й позволява да живее с дарбата си и да остави за поколенията своите предсказания.

Севрюкова вижда края на комунизма и падането на Тодор Живков от власт. Нейните предсказания за края на Тато са предадени чрез свидетелства на различни хора. Запитана как вижда бъдещето на България в разговор с художника Панчо Панев, Слава отговаря с въпрос: "Мога ли да ви кажа всичко? Защото, ако ви кажа какво ще се случи след 10 дни, може да ме приберат в милицията". Развръзката идва бързо.

"За съжаление тя позна и друго. Че тъкмо България ще влезе в тази Европа и тя ще тръгне на зле. Слава предсказа емигрантската вълна от нашата страна и световната финансова криза, която се разрази след 2009 г."

"Предупреждавайте българите да не остават извън родината след 2025 г. Да се приберат най-късно до 2028 г. После ще е трудно".

"Слава вярваше, че тези процеси ще направят хората по-силни и не бива да живеем в страх. Слава виждаше как изключително силна и проницателна личност ще поеме в България руля на управление. Според Севрюкова този човек ще спаси страната ни в критичен момент. Говореше за личност, която ще направи много за България и за Европа. Слава твърдеше, че ще дадем на света значим политик. Кой е той? Надявам се скоро да разберем!", допълни Нанев.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай