Четвъртък,

Феноменална Даяна. Но пчелата я ужили

От: СТАНДАРТ -
A
A
A

Феноменално представяне на арената на Фермата направи актрисата Даяна Ханджиева. Красавицата се изправи в дуел срещу пчелата-майка на стопанството Надя, на който бе пратена от най-близкия си приятел магьосника Данчо. Дая скри топката на всички, запомняйки от раз пъзел от 25 части – нещо, което никой никога не е правил в играта. Иван и Андрей онемяха, а фермерите коментираха, че Ханджиева това работи – помни сценарии.  Уви, невероятното й представяне в битката бе само за една точка. Надежда много точно бе подредила отделните двубои и предвиждайки, че точно този е силата на Дая, й бе оставила само една точка. Дая се представи невероятно и на Алманаха. На всеки въпрос тя бе първа и отговаряше вярно, елиминирайки Надежда само с една грешка.

На силовите битки обаче Надя бе фаворит. Тя спечели и коването на мост, и цепенето на ритловици. Така тя ужили Даяна и си  осигури оставането във финалната седмица на Фермата. Силна съм на битките с акъл, на останалото – не, каза Даяна след фаталния 13-и дуел в играта. Тя не успя да изброи колко емоции й е дала играта. Дая ще остане запомнена с флирта си с Данчо, след това с пилота Петър. Но, след като той обяви, че е момиченце, а не сериозна жена, Дая се завърна при Данчо, който видимо не можа да преглътне излизането й. Плановете му бяха Дая да бие.

Данчо ме постави в най-сложната и гадна ситуация, но ме научи да разчитам на себе си, каза Даяна. И допълни, че най-после е получила одобрението на баща си, който винаги бил твърде взискателен към нея.

Тагове: Даяна Надя Дуел

Коментари

Сортирай по: Новите първо

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички