Феноменален ръст на гледането на порно в нета

На 24 март ситуацията се е променила драстично - регистрираният ръст е 57,1 процента

Феноменален ръст на гледането на порно в нета | StandartNews.com

Порталът Pornhub съобщи, че на 24 март далеч много повече руснаци са гледали порно в мрежата от обикновено. В послание на сайта се казва, че за един ден е имало феноменално увеличение на аудиторията.

Според публикуваната графика от края на февруари растежът на вниманието на руснаците към порно практически не се е променил през целия период. До тази седмица най-мощният ръст на публиката е бил регистриран в неделя, 15 март (увеличение с 6,6 процента). На 24 март обаче ситуацията се е променила драстично - регистрираният ръст е 57,1 процента.

Компанията отбелязва, че това е свързано с въвеждането на мерки за самоизолация поради разпространението на коронавируса. Но в случая с Русия, Pornhub също смята, че промените в гледането са били повлияни от обявяването на въвеждането на временен безплатен достъп до сайта, за който обичайно се изисква редовна такса.

Ръстът е подобен на ситуацията с Италия на 12 март - тогава публиката също нарасна с повече от половината (57%). В този ден Pornhub въведе безплатен премиен достъп само за италианци поради особено трудната ситуация в страната поради коронавируса.

В новото съобщение порно сайтът подчертава, че безплатният достъп до съдържанието може да бъде активиран от всички до 23 април. Така служителите на Pornhub искат да насърчат хората да стоят у дома и да имат минимален контакт с останалите.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай